Föreningen Himlaspelet

Föreningens främsta ändamål är att ombesörja att Himlaspelet uppförs varje år. Föreningen ska också verka för kännedom om spelet och om Rune Lindström, främja bygdens kultur och dess traditioner samt erbjuda en trivsam gemenskap kring lyrik, teater och musik. Föreningen Himlaspelet är en ideell förening.

E-post:    info@himlaspelet.com
Adress:   Föreningen Himlaspelet  Box 44  793 21 Leksand


Välkommen att bli medlem i Föreningen Himlaspelet


Medlemsavgiften är 200 kr per år, för juridiska personer 1 500 kr. Betalning sker till vårt bankgirokonto 644-1513 eller swish 1232992576.

 


Styrelse

Föreningen Himlaspelets styrelse verksamhetsåret 2018-2019:

Anders Back, Jonas Forsberg, Gittan Ihlis, Eva Jonasson, Stina Liljas, John Sund, Kurt Blomquist, Maria Park, Mats Ogander.

Årsmöte hålls i oktober-november.


Aktuellt

om HimlaspeletFotoutställning

i Leksand

Fram till lördag den 27 juli finns en utställning med bilder från Himlaspelets nära 80 år i mitten av biblioteket på kulturhuset i Leksand.

Bilderna kommer från Himlaspelets arkiv, som under 2019 ordnas upp för att bli tillgängligt för allmänhet, studenter och forskare.


(14 juli 2019.)Besök I Himmelrik

– köp biljetter nu!

Missa inte möjligheten att se och höra alla artister som hyllar Rune Lindström och Himlaspelet!

Bästa platserna får ni om ni köper biljetter i förväg på Visit Dalarna.

Medlemmar i Föreningen Himlaspelet köper biljetter till halva priset 100 kronor vid entrén, och får då reserverade platser.


(28 juni 2019.)


Spelpaus 2019

för Himlaspelet

Sommaren 2019 kommer inte Himlaspelet att uppföras. Att uppföra Himlaspelet varje år är en uppgift som kräver stora resurser, både ekonomiskt och arbetsmässigt av för den ideellt verkande Föreningen Himlaspelet. Därför har föreningens styrelse beslutat att ta en spelpaus i år.

(14 januari 2019.)Vad är egentligen Himlaspelet?