I sommar är det dags igen!

Bakom oss ligger ett par mycket annorlunda och märkliga pandemi-år, men nu har Sverige öppnat upp för kulturen igen.

Förra året var det 80 år sedan premiären av Himlaspelet. Tyvärr kunde vi inte fira det då. Men i sommar blir det jubileum! Då kommer vi på nytt att uppföra det traditions-rika och med sitt budskap högaktuella spelet, ”Ett spel om en väg som till himla bär”, Sex Dalmålningar av Rune Lindström

Onsdagen den 6 juli, kl. 19.00, blir det premiär i Sveasalen! Efter det följer föreställningar under torsdag, fredag och lördag kväll. Allt under ledning av Birgit Carlstén.

Vi kommer att se till att du på vår hemsida och på våra sociala medier kan följa resan fram till premiären! Du kommer också att snart kunna få information om hela veckans program, från kulturvandringar och bussturer i Himlaspelets fotspår till föreläsningar av medverkande i spelet – och inte minst när biljetterna släpps!

Boka in vecka 27 för Himlaspelet!

Välkomna!

Ulf Gustavsson

Ordförande

Föreningen Himlaspelet

Se vår policy för GDPR och cookies: Läs mer här.